Ούζο Βαρβαγιάννη: ένα 'απόσταγμα' πείρας πέντε γενεών: η διαδρομή μιας οικογενειακής επιχείρησης στο Πλωμάρι Λέσβου

Η παρούσα μελέτη έχει ως θέμα της, την πορεία μιας ελληνικής οικογενειακής επιχείρησης παραγωγής ούζου μέσα στο χρόνο. Αναφέρομαι στην επιχείρηση Βαρβαγιάννη με έδρα το Πλωμάρι της Λέσβου, η οποία δημιουργήθηκε στις τελευταίες δεκαετίες του 19ου αι. και συνεχίζει αμείωτη τη δραστηριότητά της μέχρι...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Φωτάκη, Αγγελική
Άλλοι συγγραφείς: Λουτζάκη, Ρένα
Γλώσσα:Greek
Δημοσίευση: 2015
Διαθέσιμο Online:https://vsmart.lib.aegean.gr/webopac/FullBB.csp?WebAction=ShowFullBB&EncodedRequest=*1EU*F5*B4*B3G*28*8F*B9*84*81*C3*A1*1D*F0*95&Profile=Default&OpacLanguage=gre&NumberToRetrieve=50&StartValue=2&WebPageNr=1&SearchTerm1=2002 .1.83692&SearchT1=&Index1=Keywordsbib&SearchMethod=Find_1&ItemNr=2
http://hdl.handle.net/11610/7642
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!

Διαδίκτυο

https://vsmart.lib.aegean.gr/webopac/FullBB.csp?WebAction=ShowFullBB&EncodedRequest=*1EU*F5*B4*B3G*28*8F*B9*84*81*C3*A1*1D*F0*95&Profile=Default&OpacLanguage=gre&NumberToRetrieve=50&StartValue=2&WebPageNr=1&SearchTerm1=2002 .1.83692&SearchT1=&Index1=Keywordsbib&SearchMethod=Find_1&ItemNr=2
http://hdl.handle.net/11610/7642