Ούζο Βαρβαγιάννη: ένα 'απόσταγμα' πείρας πέντε γενεών: η διαδρομή μιας οικογενειακής επιχείρησης στο Πλωμάρι Λέσβου
Η παρούσα μελέτη έχει ως θέμα της, την πορεία μιας ελληνικής οικογενειακής επιχείρησης παραγωγής ούζου μέσα στο χρόνο. Αναφέρομαι στην επιχείρηση Βαρβαγιάννη με έδρα το Πλωμάρι της Λέσβου, η οποία δημιουργήθηκε στις τελευταίες δεκαετίες του 19ου αι. και συνεχίζει αμείωτη τη δραστηριότητά της μέχρι...
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | |
| Γλώσσα: | Greek |
| Δημοσίευση: |
2015
|
| Διαθέσιμο Online: | https://vsmart.lib.aegean.gr/webopac/FullBB.csp?WebAction=ShowFullBB&EncodedRequest=*1EU*F5*B4*B3G*28*8F*B9*84*81*C3*A1*1D*F0*95&Profile=Default&OpacLanguage=gre&NumberToRetrieve=50&StartValue=2&WebPageNr=1&SearchTerm1=2002 .1.83692&SearchT1=&Index1=Keywordsbib&SearchMethod=Find_1&ItemNr=2 http://hdl.handle.net/11610/7642 |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Διαδίκτυο
https://vsmart.lib.aegean.gr/webopac/FullBB.csp?WebAction=ShowFullBB&EncodedRequest=*1EU*F5*B4*B3G*28*8F*B9*84*81*C3*A1*1D*F0*95&Profile=Default&OpacLanguage=gre&NumberToRetrieve=50&StartValue=2&WebPageNr=1&SearchTerm1=2002 .1.83692&SearchT1=&Index1=Keywordsbib&SearchMethod=Find_1&ItemNr=2http://hdl.handle.net/11610/7642