Sparus aurata : σχέσεις μεταξύ συγκέντρωσης αλλοιωγόνων μικροοργανισμών και φρεσκάδας του ψαριού
Η αλλοίωση των αλιευτικών προϊόντων μπορεί να προέλθει τόσο από χημικές α-ντιδράσεις όσο και από φυσική βλάβη των ίδιων των προϊόντων, όπως η κακή μεταχείρι-ση στις διάφορες φάσεις επεξεργασίας τους. Ωστόσο, οι μικροοργανισμοί αποτελούν την κύρια αιτία αλλοίωσης των περισσοτέρων αλιευμάτων και συγκε...
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Language: | Greek |
| Published: |
2015
|
| Subjects: | |
| Online Access: | https://catalog.lib.aegean.gr/iguana/www.main.cls?surl=search&p=ed763fb5-024d-4d04-a952-e71cbf110eaa#recordId=1.7654 http://hdl.handle.net/11610/7062 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|