Sparus aurata : σχέσεις μεταξύ συγκέντρωσης αλλοιωγόνων μικροοργανισμών και φρεσκάδας του ψαριού

Η αλλοίωση των αλιευτικών προϊόντων μπορεί να προέλθει τόσο από χημικές α-ντιδράσεις όσο και από φυσική βλάβη των ίδιων των προϊόντων, όπως η κακή μεταχείρι-ση στις διάφορες φάσεις επεξεργασίας τους. Ωστόσο, οι μικροοργανισμοί αποτελούν την κύρια αιτία αλλοίωσης των περισσοτέρων αλιευμάτων και συγκε...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Δίπλαρος, Παύλος
Άλλοι συγγραφείς: Ευστρατίου, Μαρία-Αδαμαντία
Γλώσσα:Greek
Δημοσίευση: 2015
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:https://catalog.lib.aegean.gr/iguana/www.main.cls?surl=search&p=ed763fb5-024d-4d04-a952-e71cbf110eaa#recordId=1.7654
http://hdl.handle.net/11610/7062
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!

Διαδίκτυο

https://catalog.lib.aegean.gr/iguana/www.main.cls?surl=search&p=ed763fb5-024d-4d04-a952-e71cbf110eaa#recordId=1.7654
http://hdl.handle.net/11610/7062