Μελέτη μιας καινοτομίας στον τουρισμό: η περίπτωση του ελληνικού πρωινού στην Κρήτη
Η εργασία μελετάει τη γένεση,τη διάδοση και τη διάχυση της καινοτομίας ελληνικό πρωινό στην Κρήτη.
Saved in:
Internet
https://vsmart.lib.aegean.gr/webopac/List.csp?SearchT1=%CF%83%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B7&Index1=Keywordsbib&Database=1&SearchMethod=Find_1&SearchTerm1=%CF%83%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B7&OpacLanguage=gre&Profile=Default&EncodedRequest=*D2*F4A*EC*11c*F4*2C*81Zc*C1*A9*E1*60u&EncodedQuery=*D2*F4A*EC*11c*F4*2C*81Zc*C1*A9*E1*60u&Source=SysQR&PageType=Start&PreviousList=RecordListFind&WebPageNr=1&NumberToRetrieve=50&WebAction=NewSearch&StartValue=0&RowRepeat=0&ExtraInfo=&SortIndex=Year&SortDirection=-1&Resource=&SavingIndicator=&RestrType=&RestrTerms=&RestrShowAll=&LinkToIndex=http://hdl.handle.net/11610/6102