Οργανοληπτική ανάλυση ελιάς και αντίληψη του καταναλωτή

Η παρούσα διπλωματική εργασία μελετά τον οργανοληπτικό έλεγχο της ελιάς, βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που διαθέτει το εν λόγω προϊόν. Στην ανάλυση, περιλαμβάνεται μία βιβλιογραφική ανασκόπηση σχετικά με την ελιά ως προϊόν, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στοιχεία της, καθώς και σχετικά με την αι...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Δευτεραίος, Κωνσταντίνος
Άλλοι συγγραφείς: Γκατζιώνης, Κωνσταντίνος
Γλώσσα:el_GR
Δημοσίευση: 2023
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://hdl.handle.net/11610/25851
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!

Διαδίκτυο

http://hdl.handle.net/11610/25851