Επίδραση προσθήκης φυσικών πρώτων υλών φυτικής προέλευσης στη βιοδραστικότητα του ταχινιού
Το σησάμι περιέχει μία πληθώρα φαινολικών συστατικών, που παρουσιάζουν ευεργετικές δράσεις για την υγεία του ανθρώπου. Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμένα δεδομένα για το ταχίνι, το οποίο αποτελεί προϊόν κατεργασίας του σησαμιού. Μία εναλλακτική αξιοποίηση των υποπροϊόντων των τροφίμων είναι η ενσωμάτωσή...
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Language: | el_GR |
| Published: |
2023
|
| Subjects: | |
| Online Access: | http://hdl.handle.net/11610/24858 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|