Σχεδιασμός προγράμματος HACCP σε μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα αλλαντικών

Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει σαν στόχο την παρουσίαση προγράμματος HACCP σε μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα αλλαντικών. Το HACCP είναι ένα προληπτικό σύστημα για την ασφάλεια των τροφίμων το οποίο επικεντρώνεται στον έλεγχο των διεργασιών εκείνων που αφορούν και είναι κρίσιμοι για την ασφάλεια τω...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Μανιάκη, Μυρτώ
Other Authors: Ευστρατίου, Μαρία-Αδαμαντία
Language:el_GR
Published: 2022
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11610/23704
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Similar Items