Σχεδιασμός προγράμματος HACCP σε μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα αλλαντικών
Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει σαν στόχο την παρουσίαση προγράμματος HACCP σε μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα αλλαντικών. Το HACCP είναι ένα προληπτικό σύστημα για την ασφάλεια των τροφίμων το οποίο επικεντρώνεται στον έλεγχο των διεργασιών εκείνων που αφορούν και είναι κρίσιμοι για την ασφάλεια τω...
Saved in:
| Main Author: | Μανιάκη, Μυρτώ |
|---|---|
| Other Authors: | Ευστρατίου, Μαρία-Αδαμαντία |
| Language: | el_GR |
| Published: |
2022
|
| Subjects: | |
| Online Access: | http://hdl.handle.net/11610/23704 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Σχεδιασμός προγράμματος HACCP σε πρότυπη βιοτεχνία αλίπαστων
by: Αναστασάκη - Λαμψακινού, Μαρία-Ιώ
Published: (2015) -
Σχεδιασμός προγράμματος HACCP σε πρότυπη βιοτεχνία αλίπαστων :
by: Αναστασάκη-Λαμψακινού, Μαρία-Ιώ
Published: (2015) -
Σχεδιασμός προγράμματος HACCP σε κατάστημα τροφίμων λιανικής πώλησης
by: Γραμμένου, Φωτεινή
Published: (2021) -
Σχεδιασμός προγράμματος HACCP σε μονάδα χονδρεμπορίου αλιευμάτων :
by: Παπαζήσης, Αθανάσιος
Published: (2016) -
Σχεδιασμός προγράμματος HACCP σε μονάδα χονδρεμπορίου αλιευμάτων
by: Παπαζήσης, Αθανάσιος
Published: (2016)