Σχεδιασμός προγράμματος HACCP σε μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα αλλαντικών
Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει σαν στόχο την παρουσίαση προγράμματος HACCP σε μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα αλλαντικών. Το HACCP είναι ένα προληπτικό σύστημα για την ασφάλεια των τροφίμων το οποίο επικεντρώνεται στον έλεγχο των διεργασιών εκείνων που αφορούν και είναι κρίσιμοι για την ασφάλεια τω...
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Language: | el_GR |
| Published: |
2022
|
| Subjects: | |
| Online Access: | http://hdl.handle.net/11610/23704 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|