Σχεδιασμός προγράμματος HACCP σε μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα αλλαντικών

Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει σαν στόχο την παρουσίαση προγράμματος HACCP σε μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα αλλαντικών. Το HACCP είναι ένα προληπτικό σύστημα για την ασφάλεια των τροφίμων το οποίο επικεντρώνεται στον έλεγχο των διεργασιών εκείνων που αφορούν και είναι κρίσιμοι για την ασφάλεια τω...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Μανιάκη, Μυρτώ
Άλλοι συγγραφείς: Ευστρατίου, Μαρία-Αδαμαντία
Γλώσσα:el_GR
Δημοσίευση: 2022
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://hdl.handle.net/11610/23704
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!

Διαδίκτυο

http://hdl.handle.net/11610/23704