Εφαρμογή συστήματος HACCP κατά την παραγωγή κατεψυγμένων θαλασσινών

Στην εν λόγω πτυχιακή εργασία έγινε μελέτη σε θεωρητικό επίπεδο της εφαρμογή του συστήματος HACCP στην γραμμή παραγωγής κατεψυγμένων ιχθυηρών. Το σύστημα HACCP (Hazard Analysis and Critical Points) πρόεκυψε μέσα απο την ανάγκη παραγωγής ασφαλών, υγιεινών και υψηλά ποιοτικών πρ...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Βεργοπούλου, Μαρία - Ξανθή
Other Authors: Νασοπούλου, Κωνσταντίνα
Language:el_GR
Published: 2022
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11610/23313
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Internet

http://hdl.handle.net/11610/23313