Εφαρμογή συστήματος HACCP κατά την παραγωγή κατεψυγμένων θαλασσινών
Στην εν λόγω πτυχιακή εργασία έγινε μελέτη σε θεωρητικό επίπεδο της εφαρμογή του συστήματος HACCP στην γραμμή παραγωγής κατεψυγμένων ιχθυηρών. Το σύστημα HACCP (Hazard Analysis and Critical Points) πρόεκυψε μέσα απο την ανάγκη παραγωγής ασφαλών, υγιεινών και υψηλά ποιοτικών πρ...
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | |
| Γλώσσα: | el_GR |
| Δημοσίευση: |
2022
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | http://hdl.handle.net/11610/23313 |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|