Εφαρμογή συστήματος HACCP κατά την παραγωγή κατεψυγμένων θαλασσινών

Στην εν λόγω πτυχιακή εργασία έγινε μελέτη σε θεωρητικό επίπεδο της εφαρμογή του συστήματος HACCP στην γραμμή παραγωγής κατεψυγμένων ιχθυηρών. Το σύστημα HACCP (Hazard Analysis and Critical Points) πρόεκυψε μέσα απο την ανάγκη παραγωγής ασφαλών, υγιεινών και υψηλά ποιοτικών πρ...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Βεργοπούλου, Μαρία - Ξανθή
Άλλοι συγγραφείς: Νασοπούλου, Κωνσταντίνα
Γλώσσα:el_GR
Δημοσίευση: 2022
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://hdl.handle.net/11610/23313
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!

Διαδίκτυο

http://hdl.handle.net/11610/23313