Βιώσιμη διατροφή, βιοποικιλότητα και παραδοσιακή γαστρονομία της Λήμνου: η αξιοποίηση του αγριοκούνελου (Oryctolagus Cuniculus)

Η παρούσα εργασία, ασχολείται με τις έννοιες τις βιώσιμης διατροφής, της βιοποικιλότητας και της παραδοσιακής γαστρονομίας του νησιού της Λήμνου. Μελετάει τον τρόπο αξιοποίησης του αγριοκούνελου στις παραπάνω έννοιες. Η βιώσιμη διατροφή διακρίνεται στον παρόν πόνημα στις δύο διαφορετικές στοχοθεσίες...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Κοτζιά, Παναγιώτα
Other Authors: Βάσιος, Γεώργιος
Language:el_GR
Published: 2020
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11610/21350
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Internet

http://hdl.handle.net/11610/21350