Βιώσιμη διατροφή, βιοποικιλότητα και παραδοσιακή γαστρονομία της Λήμνου: η αξιοποίηση του αγριοκούνελου (Oryctolagus Cuniculus)
Η παρούσα εργασία, ασχολείται με τις έννοιες τις βιώσιμης διατροφής, της βιοποικιλότητας και της παραδοσιακής γαστρονομίας του νησιού της Λήμνου. Μελετάει τον τρόπο αξιοποίησης του αγριοκούνελου στις παραπάνω έννοιες. Η βιώσιμη διατροφή διακρίνεται στον παρόν πόνημα στις δύο διαφορετικές στοχοθεσίες...
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Language: | el_GR |
| Published: |
2020
|
| Subjects: | |
| Online Access: | http://hdl.handle.net/11610/21350 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|