Αξιολόγηση αντιοξειδωτικής δράσης γιγάρτων από σταφύλι ποικιλίας Μοσχάτο Αλεξανδρείας

Τα γίγαρτα των σταφυλίων αποτελούν καλή πηγή διάφορων πολύτιμων μακροθρεπτικών, μικροθρεπτικών καθώς και φυτικών πολυφαινολών, τα οποία είναι απαραίτητα για την προαγωγή της υγείας του ανθρώπου. Αρκετές έρευνες έχουν ασχοληθεί με τις ευεργετικές επιδράσεις της κατανάλωσης του λευκού σταφυλιού, και υ...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Τσιγάρα, Μαρία, Μαρκοπούλου, Ιωάννα
Other Authors: Καραντώνης, Χαράλαμπος
Language:el_GR
Published: 2017
Subjects:
Online Access:https://vsmart.lib.aegean.gr/webopac/FullBB.csp?WebAction=ShowFullBB&EncodedRequest=*88*B3f*DB*1D*CC*7B*EB*B4*DE7L*1FX*99*83&Profile=Default&OpacLanguage=gre&NumberToRetrieve=50&StartValue=1&WebPageNr=1&SearchTerm1=2017%20.1.118872&SearchT1=&Index1=Keywordsbib&SearchMethod=Find_1&ItemNr=1
http://hdl.handle.net/11610/17432
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Internet

https://vsmart.lib.aegean.gr/webopac/FullBB.csp?WebAction=ShowFullBB&EncodedRequest=*88*B3f*DB*1D*CC*7B*EB*B4*DE7L*1FX*99*83&Profile=Default&OpacLanguage=gre&NumberToRetrieve=50&StartValue=1&WebPageNr=1&SearchTerm1=2017%20.1.118872&SearchT1=&Index1=Keywordsbib&SearchMethod=Find_1&ItemNr=1
http://hdl.handle.net/11610/17432