Αξιολόγηση αντιοξειδωτικής δράσης γιγάρτων από σταφύλι ποικιλίας Μοσχάτο Αλεξανδρείας

Τα γίγαρτα των σταφυλίων αποτελούν καλή πηγή διάφορων πολύτιμων μακροθρεπτικών, μικροθρεπτικών καθώς και φυτικών πολυφαινολών, τα οποία είναι απαραίτητα για την προαγωγή της υγείας του ανθρώπου. Αρκετές έρευνες έχουν ασχοληθεί με τις ευεργετικές επιδράσεις της κατανάλωσης του λευκού σταφυλιού, και υ...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριοι συγγραφείς: Τσιγάρα, Μαρία, Μαρκοπούλου, Ιωάννα
Άλλοι συγγραφείς: Καραντώνης, Χαράλαμπος
Γλώσσα:el_GR
Δημοσίευση: 2017
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:https://vsmart.lib.aegean.gr/webopac/FullBB.csp?WebAction=ShowFullBB&EncodedRequest=*88*B3f*DB*1D*CC*7B*EB*B4*DE7L*1FX*99*83&Profile=Default&OpacLanguage=gre&NumberToRetrieve=50&StartValue=1&WebPageNr=1&SearchTerm1=2017%20.1.118872&SearchT1=&Index1=Keywordsbib&SearchMethod=Find_1&ItemNr=1
http://hdl.handle.net/11610/17432
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!

Διαδίκτυο

https://vsmart.lib.aegean.gr/webopac/FullBB.csp?WebAction=ShowFullBB&EncodedRequest=*88*B3f*DB*1D*CC*7B*EB*B4*DE7L*1FX*99*83&Profile=Default&OpacLanguage=gre&NumberToRetrieve=50&StartValue=1&WebPageNr=1&SearchTerm1=2017%20.1.118872&SearchT1=&Index1=Keywordsbib&SearchMethod=Find_1&ItemNr=1
http://hdl.handle.net/11610/17432