Έλεγχος αντιμικροβιακής δραστικότητας στελεχών γαλακτικών βακτηρίων έναντι των τροφιμογενών παθογόνων βακτηρίων Salmonella enterica, Listeria monocytogenes και Staphylococcus aureus

Η χώρα µας έχει µακρά παράδοση στην παρασκευή τυριών, ιδιαίτερα αυτών που παρασκευάζονται από αιγοπρόβειο γάλα. Τα τυριά της Λήμνου καλαθάκι και μελίχλωρο αποτελούν τέτοια παραδοσιακά τυριά του συγεκριμένου τόπου. Τα γαλακτικά βακτήρια (LAB) είναι οι μικροοργανισμοί που κυριαρχούν στα τυριά και τα ο...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Κουτσάκη, Αικατερίνη - Γεώργιος, Ντάμαρης, Θωμάς - Νικόλαος
Other Authors: Γκιαούρης, Ευστάθιος
Language:Greek
Published: 2015
Subjects:
Online Access:http://catalog.lib.aegean.gr/webopac/FullBB.csp?WebAction=ShowFullBB&EncodedRequest=*7C*AF*5B*0A*F5*2E*EE*A1*16*D3*C2*94*CC*E8*C3Z&Profile=Default&OpacLanguage=gre&NumberToRetrieve=50&StartValue=2&WebPageNr=1&SearchTerm1=2015%20.1.107483&SearchT1=&Index1=Titlenew&SearchMethod=Find_1&ItemNr=2
http://hdl.handle.net/11610/10713
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Similar Items