Ανάλυση της ενεργειακής ζήτησης στην Ελλάδα από1998 έως 2007 με βάση τους Ευρωπαϊκούς στόχους και νομοθεσία - Τζημούλη, Θεοδότη (2015)
Μελέτη της ενργειακής ζήτησης, κατανομή και διακύμανση των κύριων πηγών ενέργειας στους κύριους τομείς κατανάλωσης στην Ελλάδα.Σύγκρισή με τους στόχους που έχει θέσει η Ε.Ε. για την προώθηση των Α.Π.Ε.