Ανασκόπηση τεχνολογιών παραγωγής ενέργειας από αστικά στερεά απόβλητα - Αντωνιάδης, Αναστάσιος (2015)
Επισκόπηση των θερμικών, βιολογικών και μηχανικών-βιολογικών μεθόδων επεξεργασίας ΑΣΑ για Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού Θερμότητας, με τεχνική περιγραφή και περιγραφή περιβαλλοντικών επιπτώσεων