Μέθοδοι επεξεργασίας και εδαφικής διάθεσης υγρών αποβλήτων και λυματολάσπης - Μαγουλόπουλος, Θεόδωρος (2015)
Σε αυτή την πτυχιακή αναλύονται οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται συνήθως στην επεξεργασία των υγρών αποβλήτων και της λυμματολάσπης. Αναλύονται περιληπτικά και παραστατικά τα στάδια που χρησιμοποιούνται σε κάθε μεθοδο καθώς και οι κύριες διεργασίες της κάθε μεθόδου. Στην αρχή γίνεται μια εισαγωγή στα γενικά χαρακτηριστικά των υγρών αποβλήτων και των λασπών στην συνέχεια αναλύεται το κύριο θέμα της πτυχιακής δηλαδή η επεξεργασία των υγρών αποβλήτων και των λασπών και η εργασία κλείνει με την νομοθεσία που διέπει τα απόβλητα και τις λάσπες.