Εποχικές μεταβολές στα χωρικά μοτίβα κατανομής φυσικοχηικών παραμέτρων ιζήματος σε μεταβατικά παράκτια υγροτοπικά συστήματα, κόλπος Καλλονής, Λέσβος - Αγιαννίδης, Κωνσταντίνος (2015)
Εποχικές μεταβολές στα χωρικά μοτίβα κατανομής φυσικοχηικών παραμέτρων ιζήματος σε μεταβατικά παράκτια υγροτοπικά συστήματα, κόλπος Καλλονής, Λέσβος