Χρήσεις φυτών στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα - Ανδρέου, Γιάννης (2015)
Η εργασίας αυτή έχει ως σκοπό την καταγραφή των φυτών που υπάρχουν στους ξενοδοχειακού χώρους και τον τρόπο χρήσης τους. Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε 22 ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις μικρού και μεγάλου μεγέθους όπου έγιναν οι δειγματοληψίες ανάλογα με το χώρο. Συγχρόνως, παρατίθενται και στοιχεία για τους τύπους της αρχιτεκτονικής στη χρήση των φυτών, τις απαιτήσεις που αυτά έχουν, τις προσφορές τους στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, τους τύπους φυτοκάλυψης, τα είδη κήπων, τη χρήση των βιολογικών καθαρισμών, ενώ παράλληλα εξετάζονται και το ευρύτερο περιβαλλοντικό τοπίο.