Ο ρόλος των οικολογικών διαδρομών στην επανασύνδεση των κατακερματισμένων ενδιαιτημάτων - Μελετίου, Ανδρέας (2015)
Η βοηθεια που προσφερουν οι οικολογικοι διαδρομοι στην επανενωση των κατακερματισμενων ενδιαιτηματων