Συγκριτική μελέτη των καλλιεργητικών πρακτικών της ελαιοκαλλιέργειας ως προς τις φυσικοχημικές ιδιότητες του εδάφους - Δημητρίου, Ανδριάνα - Παναγιώτα (2015)
Μετά τη λήψη τους µεταφέρθηκαν στο εργαστήριο και φυλάχτηκαν στους 4 °C πριν αναλυθούν.