Βαρέα μέταλλα στα εμφιαλωμένα νερά του εμπορίου - Βολτέζου, Αγάθη (2015)
Το σπουδαιότερο συμπέρασμα που προκύπτει από την παρούσα πτυχιακή εργασία είναι ότι, αρκετά από τα ιχνοστοιχεία που απαντώνται στο πόσιμο νερό είναι απαραίτητα για τον άνθρωπο σε μικρές ποσότητες, καθίστανται όμως τοξικά και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις.