Συγκεντρωτικός ηλιακός συλλέκτης: κατασκευή και πειραματική διερεύνηση - Σκλάβος, Σωτήριος (2015)
Θεωρητική ανάλυση των συγκεντρωτικών ηλιακών συλλεκτών. Περιγραφή της κατασκευής ηλιακού συλλέκτη τυπου CPC και πειραματική δοκιμή του σε πραγματικές συνθήκες.