Δεξαμενές σταθεροποίησης υγρών αποβλήτων: η περίπτωση εφαρμογής στην κοινότητα Άνω Πορόια του Νομού Σερρών - Κατσαβούνη, Σωτηρία (2015)
Η παρούσα εργασία έχει ως σκοπό να παρουσιάσει και να περιγράψει τις βασικές αρχές λειτουργίας των δεξαμενών σταθεροποίησης στην επεξεργασία καθαρισμού οικιακών και βιομηχανικών υγρών αποβλήτων. Επίσης γίνεται μια περιγραφή της εφαρμογής των δεξαμενών σταθεροποίησης στην επεξεργασία της εφαρμογής οικιακών αποβλήτων της κοινότητας Άνω Πορόια, Ν. Σερρών.