Διατροφικές συνήθειες φοιτητών Λέσβου και πως επηρεάζουν τo βάρος και την υγεία τους - Κλάδου, Πηνελόπη (2015)
Η παρούσα έρευνα, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διεξαγωγής πτυχιακής μελέτης του τμήματος Περιβάλλοντος, του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Σκοπός της μελέτης αυτής είναι η διαπίστωση των διατροφικών συνηθειών των φοιτητών της Λέσβου και κατά πόσο αυτές επηρεάζουν το βάρος και την υγεία τους.