Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε εμπορικά πλοία: ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά - Παπαλαμπόπουλος, Μιχαήλ (2015)
Στην εργασία αυτή γίνεται μια τεχνοοικονομική προσέγγιση στην τοποθέτηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε εμπορικά πλοία. Και συγκεκριμένα φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών.