Χαρακτηριστικά της οικονομίας της αλυσίδας LNG ως μέσο μεταφοράς και σύγκριση με τους αγωγούς φυσικού αερίου - Γεωργιάδης, Βασίλης (2015)
Χαρακτηριστικά της οικονομίας της αλυσίδας LNG ως μέσο μεταφοράς και σύγκριση με τους αγωγούς φυσικού αερίου