Δημιουργία επενδύσεων στην αγορά συναλλάγματος (Forex) - Δρίβας, Μιχαήλ (2015)
Σημαντικό κομμάτι της συγκεκριμένης εργασίας αναλύει τους προσδιοριστικούς παράγοντες στην αγορά συναλλάγματος και αναλύει τις στρατηγικές κινήσεις των επενδυτών σε περιόδους κρίσεις. Επίσης, η συγκεκριμένη εργασία παρουσιάζει μία επενδυτική πρόβλεψη στην ισοτιμία ευρώ/δολαρίου, αξιολογώντας τα δεδομένα στην αγορά συναλλάγματος.