Ο γερμανικός εθνικισμός - Λυκουρέντζου, Εμμανουέλα (2015)
Η πτυχιακή εργασία αφορά τη μετάφραση ενός κειμένου από τα αγγλικά στα ελληνικά. Στη συνέχεια, παρατίθεται ένας προσωπικός σχολιασμός και μια σύντομη περίληψη