Ανάπτυξη διεθνούς ναυτιλιακής πολιτικής της Αρμενίας - Χατσικιάν, Οννίκ (2015)
Στόχος της εργασίας αυτής είναι να μελετηθεί σε πρώιμο στάδιο η δυνατότητα ανάπτυξης ναυτιλιακής πολιτικής για μία περίκλειστη αναπτυσσόμενη χώρα όπως είναι η Αρμενία. Προκειμένου η εργασία να θεωρείται αντιπροσωπευτική ως προς τα στοιχεία διαχωρίζεται σε 3 κύρια κεφάλαια. 1ο Κεφάλαιο: Ανάλυση ΙΜΟ 2ο Κεφάλαιο: Πληροφορίες για την Αρμενία 3ο Κεφάλαιο: Ανάλυση προοπτικών ανάπτυξης ναυτιλιακής πολιτικής