Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες των λιμένων: το παράδειγμα του λιμένα της Χίου - Μπόης, Νικόλαος (2015)
Στη συγκεκριμένη εργασία γίνεται αρχικά λόγος στις σύγχρονες απαιτήσεις για την λειτουργία των λιμένων. Στη συνέχεια αναφερόμαστε στα συστήματα διαχείρησης των Ε/Κ στους τερματικούς σταθμούς καθώς και στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες των λιμένων.Τέλος,εμφανίζεται μια μελέτη περίπτωσης ανάπτυξης ηλεκτρωνικών υπηρεσιών στο λιμένα της Χίου.