Βαθμός επηρεασμού εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου στην απόδοση προσωπικού - Τσαγκανά, Θωμαή; Συρρή, Άννα - Λουκάς (2015)
Σκοπός της εργασίας είναι η ανάλυση του εξωτερικού και εσωτερικού ελέγχου και ο επηρεασμός της απόδοσης του προσωπικού. Για να επιτευχθεί ο σκοπός της εργασίας δημιουργήθηκαν δύο βασικοί στόχοι. Ο πρώτος στόχος περιλαμβάνει την ανάλυση των εννοιών του εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου καθώς και της διοίκησης της απόδοσης του προσωπικού. Ο δεύτερος στόχος περιλαμβάνει την πραγματοποίηση έρευνας σε ελληνική ανώνυμη εταιρία προκειμένου να διαπιστωθεί και να προσδιοριστεί ο βαθμός επηρεασμού του εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου στην απόδοση του προσωπικού.