Πώς μπορεί να αυξηθεί η χρήση του ποδηλάτου στις μετακινήσεις στη Χίο - Τζαβαρίνης, Γεώργιος (2015)
Γίνεται ανάλυση των ενθαρρυντικών και αποθαρρυντικών παραγόντων που επηρεάζουν την χρήση του ποδηλάτου στις μετακινήσεις και προτείνεται πολιτική για την αύξηση αυτής.