Οδική ασφάλεια στη Χίο - Κοντούδη, Παρθενόπη (2015)
Η πτυχιακή αφορά την οδική ασφάλεια. Στα πρώτα εισαγωγικά κεφάλαια θα ορίσω τι είναι οδική ασφάλεια, τον ρόλο των ατυχημάτων, πώς αντιμετωπίζεται επιστημονικά το πρόβλημα, πώς συλλέγονται τα στοιχεία του θέματος παγκοσμίως, πώς ταξινομούνται οι δράσεις και πως τα ατυχήματα μειώνονται παγκοσμίως καθώς και σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Στο δεύτερο μέρος θα δημιουργηθεί ένα ερωτηματολόγιο που θα απευθύνεται σε ενήλικες επικεντρωμένο στο νησί της Χίου. Στη συνέχεια θα αναλυθούν τα δεδομένα και τα στοιχεία που θα έχουν συλλεχθεί από την έρευνα των ερωτηματολογίων. Τέλος θα παραθέσω τα συμπεράσματά μου.