Επενδυτικές στρατηγικές ελληνόκτητων ναυτιλιακών εταιριών: η περίπτωση των νεότευκτων και μεταχειρισμένων πλοίων - Καρατζάνος, Χαράλαμπος (2015)
Επενδύσεις ελληνόκτητων ΝΕ. Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις επενδυτικές αποφάσεις τους. Εξέταση αντικυκλικότητας σήμερα και στο μέλλον. Πώς η αλλαγή της μορφής των εταιριών επηρεάζει τις επενδυτικές αποφάσεις τους.