Οδική συμπεριφορά των μαθητών της Χίου και η συμβολή της στα τροχαία ατυχήματα - Μαρή, Αργυρώ; Μπόη, Αθηνά (2015)
Η διπλωματική εργασία βασίστηκε σε ανάλυση έρευνας που πραγματοποιήθηκε για να διερευνηθεί η οδική συμπεριφορά των μαθητών στη Χίο και των αντιλήψεων τους αναφορικά με τη χρήση εναλλακτικών μέσων μεταφοράς, καθώς επίσης εξετάστηκαν τα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων στο νησί της Χίου, η συχνότητά τους, οι συνέπειες τους στα άτομα καθώς και εύρεση τρόπων αποφυγής τους.