RFID για container - Γκιρλέμης, Φάνης Νικόλαος (2015)
Η παρούσα εργασία αναφέρεται στα RFID για container, μια νέα τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων και πιο συγκεκριμένα την λειτουργία της,την συμβολή της στην αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας,τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της όσον αφορά στα εμπορευματοκιβώτια