Yield Management στην ναυτιλία - Πούλου, Σοφία (2015)
Το Yield Management αφορά κατά κύριο λόγο ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών και δευτερευόντως, επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων. Στις μέρες μας είναι απτή πραγματικότητα που επηρεάζει τις σχέσεις όλων με πολλά είδη επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, όπως εστιατόρια, θέατρα, ξενοδοχεία, αερογραμμές και ακόμη ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ακτογραμμές, παροχές ψυχαγωγικών θεαμάτων και άλλες.