Οι εγγυήσεις στη ναυτική ασφάλιση - Τσούνη, Χριστίνα (2015)
Η πτυχιακή αυτή αναφέρεται στις εγγυήσεις στη ναυτική ασφάλιση. Εξηγεί τι είναι ο όρος "εγγύηση", ποια είναι η φύση του, πόσο αυστηρή είναι η συμμόρφωση, ποια είναι τα είδη της εγγύησης και ποιες είναι οι συνέπειες παραβίασης της. Περιγράφει τα δυο είδη των εγγυήσεων, ρητές και σιωπηρές, με αναφορές σε υποθέσεις για την καλύτερη κατανόηση των όρων.