E-Learning - Τεντζεράκης, Ιωάννης (2015)
Η εργασία αυτή ασχολείται με την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. Περιλαμβάνει το ιστορικό και την εξέλιξη της τηλεκπαίδευσης, τις τεχνολογίες με τις οποίες υλοποιείται, καθώς και δύο μελέτες περίπτωσης αυτής του webct και αυτής του e-class.