Ανταγωνιστικότητα λιμένων. Μελέτη περίπτωσης Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. - Νούτσος, Σταμούλης (2015)
Οι παράγοντες που καθορίζουν την ανταγωνιστικότητα λιμένων είναι πολλοί και η σπουδαιότητά τους διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Στόχος αυτής της πτυχιακής εργασίας είναι η μελέτη των παραγόντων που καθορίζουν την ανταγωνιστικότητα του Οργανισμου Λιμένος Θεσσαλονίκης. Η εργασία βασίστηκε στην Αναλυτική Μέθοδο Ιεράρχησης και σε ερωτηματολογια που συμπληρώθηκαν από βασικούς χρήστες του Οργανισμου Λιμένος Θεσσαλονίκης καθώς και σε προσωπικές συνεντεύξεις.