Η στρατηγική ανάλυση σε επιχειρησιακό επίπεδο στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας - Μεστούση, Ευγενία (2015)
Η παρούσα εργασία έχει σαν στόχο να παρουσιάσει να παρουσιάσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλάδου της κινητής τηλεφωνίας, την ανάλυση των στρατηγικών αποφάσεων που λαμβάνονται σε αυτόν καθώς και τα οικονομικά μεγέθη που προκύπτουν από τη εφαρμογή των στρατηγικών αποφάσεων.