Ηλεκτρονική τραπεζική - Καλφιγκόπουλος, Χρήστος (2015)
Στην συγκεκριμένη εργασία γίνεται μια αναφορά στην ηλεκτρονική τραπεζική και στο κατά πόσο αυτή η λειτουργία βρίσκει εφαρμογή στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Αρχικά γίνεται μια σύντομη ιστορική αναδρομή που αναφέρεται στην εξέλιξη του e-banking σε συνάρτηση με την εξέλιξη του internet. Στην συνέχεια αναφέρονται τα συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούνται στην ηλεκτρονική τραπεζική και ποιες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προσφέρουν σήμερα η πλειοψηφία των τραπεζών στην Ελλάδα. Τέλος γίνονται κάποιες προβλέψεις και κάποιες εκτιμήσεις για το μέλλον της ηλεκτρονικής τραπεζικής που αφορούν κυρίως το κατά πόσο είναι δυνατόν να αναπτυχθούν περαιτέρω οι υπηρεσίες που προσφέρει στην χώρα μας.