Μέθοδος χωροθέτησης δικτύου τερματικών σταθμών συνδυασμένων μεταφορών στην Ελλάδα - Βογιατζή, Σοφία (2015)
Η εργασία αναφέρεται στην ανάπτυξη μίας μεθόδου χωροθέτησης εμπορευματικών κέντρων, βασισμένη στην χρήση Γεωγραφικών Συστημάτων πληροφοριών. Συγκεκριμένα χρησιμοποιείται το πρόγραμμα Arcview της ESRI, ενώ τα αποτελέσματα που αποδίδονται φαίνονται λογικά και ικανοποιητικά, και αφορούν τις προτεινόμενες θέσεις εγκατάστασης εμπορευματικών κέντρων. Η εργασία περιλαμβάνει τέσσερα κεφάλαια, την Εισαγωγή, την Θεωρία Υποβάθρου, την Παρουσίαση της Μεθόδου, την Αξιολόγηση των Αποτελεσμάτων και τέλος τα Συμπεράσματα.