E.R.P. (Enterprise Resource Planning): προϊόντα - λειτουργικότητα - επιχειρηματική αξία και η εφαρμογή τους σε ναυτιλιακή επιχείρηση - Ατλιδάκης, Αλέξανδρος (2015)
Ιστορική εξέλιξη των ολοκληρωμένων συστημάτων. Επιχειρηματική αξία - Υλοποίηση. Παρουσίαση Αγοράς, διεθνούς και εγχώριας