Οι επιπτώσεις της κρίσης στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label) super markets και cash & carry - Ρούσσης, Νικόλαος (2015)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία, η οποία υλοποιείτε στα πλαίσια του προπτυχιακού προγράμματος «Σχολή Επιστημών της Διοίκησης» του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, ασχολείται τόσο με την μελέτη του κλάδου των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας όσο και με την στροφή των καταναλωτών προς αυτά. Πιο συγκεκριμένα στην σημερινή εποχή, έχει παρατηρηθεί έντονη αλλαγή στην καταναλωτική συμπεριφορά και στις αγοραστικές συνήθειες. Η στροφή των καταναλωτών στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ολοένα και αυξάνεται. Σκοπός της έρευνας που πραγματεύεται στην παρούσα εργασία είναι οι επιπτώσεις της κρίσης που έλαβαν χώρα στην Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, αλλά και οι αντίστοιχες επιπτώσεις στην Ευρωπαϊκή αλλά και Παγκόσμια αγορά στον κλάδο των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (private label).