Το λιμενικό μάρκετινγκ και η εφαρμογή του στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς - Κτενά, Άννα (2015)
Η εν λόγω εργασία ασχολείται με τον ορισμό , την εφαρμογή και την αναγκαιότητα του λιμενικού μάρκετινγκ τόσο σε γενικό επίπεδο όσο και στην εφαρμογή του στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά .