Ριψοκίνδυνη και επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά. Διαφορές μεταξύ κοινωνικών ομάδων - Πελέκης, Ιωάννης; Σκορδιλάκης, Ιωάννης (2015)
Η συγκεκριμένη έρευνα επικεντρωνεται κυρίως στη διερεύνηση των παραγόντων που προκαλούν ριψοκίνδυνη και επιθετική οδήγηση. Για ποιους λόγους οδηγεί κάποιος ριψοκίνδυνα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των άλλων και πολύ περισσότερο τη δική του; Είναι μία από τις βασικές υποθέσεις, που θα γίνει προσπάθεια να απαντηθεί μέσα από αυτή την εργασία.